søndag den 6. april 2014

E.ON - Forum Horsens

(Sidst opdateret 06-04-2014)

Placering:


Langmarksvej 45 - 8700 Horsens - Forum Horsens

Kortplaceringen er den 100 % korrekte placering, standerne står næsten helt ude ved Langmarksvej, omkring midten af parkeringspladsen, og op af gangstien der fører op mod indgangen af Forum Horsens


Kortdata: Google Maps 



Standertype:

3 E.ON-standere med 2 x 16 Ampere Mennekes udtag

Standerne er lave og blå, med to Mennekes udtag i hver der er beskyttet af dæksler der automatisk åbner når man har ført sit kort forbi standerens top.



Foto: Kasper Beck - Elbilisten.blogspot.dk


Betaling:

Betalings opladning

Standerne er administreret af E.ON, og koster derved også penge ved opladning for at kunne betale ved standeren skal man have et af E.ONs ladekort, det er dog også muligt at lave en enkeltladning for 99 kr.


Parkering:

Gratis parkering, ikke forbeholdt elbiler

Der er ikke skiltet eller markeret op på jorden, så når parkeringspladsen bare begynder at bliver ca 1/3 fyldt er disse pladser mange gange optaget af benzinbiler.



Aktiviteter:

Da disse ladestandere står lidt uden for centrum af byen Horsens, er der ikke voldsomt meget at tage sig til men her er et par forslag:


Horsens Svømmehal

Svømmehallens indgang ligger 25 meter fra ladestanderen, det er en fin størrelse svømmehal med både baby-, børne- og voksenbassin, samt et bassin med klatrevæg og vipper. Ligeledes flere andre aktiviteter som vandrutschebane, boblebad og friluftsbad (om sommeren). Se åbningstider

Nørrestrand (naturstier)

Nærmeste mulighed for at komme til stien er kun 750 m og ca. 8 minutters gang derfra. Følg Langmarksvej mod højre efter du kommer ud af parkeringspladsen, drej til højre af Krudthusvej, som er første vej på højre hånd, følg vejen til du kommer til enden, og drej til højre af Nordmarksvej, og omkring 100 meter fremme starter grusstien. Se folder om Nørrestrand


Andet:

Stander fra NRGi

Der er ligeledes en stander med to CEE industristik, fra NRGi på samme parkeringsplads, hvis disse pladser skulle være optaget.






Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar